...emliga armén... blir verklighet... Jo! verklighet - för fotbolls-VM är i högsta grad en stor del av min verklighet de här veckorna... :-P Liiite märklig dialog kanske... Välkomna till Allo Allo...
- Länge leve Tyskland!
- Allez les Bleus!
- Fankreich schaffen nicht deutschland pressen.
- Merde! Zut alors! Les Allemands ont battu les Français. FÉLICITATIONS!
- Vielen Dank. Wärmt mein Herz
- Soyez le bienvenu
Alltså nu vet ni ju att jag i detta VM håller på Belgien... och ikväll så blir jag nagelbitare... men Aftonblaskan har ju tvingat mig att även hålla på Frankrike...


...tur Frankrike aldrig kom att möta Belgien... Hade inte blivit lätt att befinna sig i den tröjan då... Men det hade jag säkert klarat. Från en mycket tillförlitlig källa, ja rent av hundraprocentig har jag fått höra: "Du är den BÄSTA Pippiglassbil som finns i universum." Så sant!
...då jag med största sannolikhet är den ENDA Pippiglassbil i universum... haha... :-P
Att jag är Pippi... jo, det VET ju alla... haha... jo fortfarande många timmar efter morgonens löptur så skrattar jag åt en liten händelse... Unga tonårskillar, typ 15 - hallå! föräldrar... - dygnande, mao sett till att vara vakna ett helt dygn... welcome to my world, liksom... haha... :-P ...nästan då... De cyklade inte jättesnabbt, men ändå... när jag susade förbi dem så började de sjunga...

...så självklart... Här kommer Pippi Långstrump... haha...
Någon söt  tyckte att jag skulle ta det som en komplimang... har fortfarande inte klurat ut vad jag ska ta som en komplimang... Jag menar - två röda flätor som studsar runt mitt huvud - vore märkligt att INTE associera till Pippi... Kanske att killarna inte verkade ha problem med synen... eller att de i alla fall fått en fin Pippiuppfostran så att de vet vem Pippi Långstrump är... Jaja, härligt att springa var det i alla fall! Och härligt att sommarsolen och sommarvärmen är här igen. Yey!!! ja, ni vet ju vad jag tycker att det är... Warmness on the soul...