Jag har hittat den! Nutidens Brompton Cocktail... och nej, inget positivt alls i det...

Så en samhällelig varning utfärdad härmed: Undvik! Blrgh...
Men jag ska inte skylla på den att jag somnade igår. Tänka sig... Och nej, inte heller det var något positivt. För det var på bussen! Suck mig, liksom... Så åkte jag förbi där jag skulle av? Naturligtvis... Och vaknade en bit ute på vischan... Jippie... Vad bra att jag i stort sett alltid är ute i god tid så jag hann till mitt onsdagsmöte ändå. Men den där lilla luren var verkligen ingen powernap... och tillsammans med att jag är en jäkel på att vara vaken i vanliga fall så blev det klart hjärnknas. Helt bisarra tankar som bara studsade in... Var minst sagt svårt att fokusera och koncentrera mig på det jag skulle. Men inget ont som inte för något gott med sig - det var på precis rätt ställe! Så det var bara för mig att berätta läget - och full förståelse och hjälpsamhet fanns direkt. För mig så är det bara att acceptera även det läget - att det kommer små snubbar och snubbor som ställer till oreda uppe i tankecentralen pga det där med att sova. Verkar inte vara ensam om det problemet - skillnaden är väl att jag inte skriker på sociala medier om hur mycket jag vill sova. Förbaskat lätt att sova medan man twittrar om att man inte kan sova... Smarta Nissar och Nissor där... Hallå! Acceptans... det är ett bra ord. Det handlar inte om att 'gilla läget' - det handlar om att lära sig handskas med det och kunna njuta av häret och nuet. Det är jag det - i min egen unikitet! Visst är det ett bra ord? Min egen lilla innovation.
På tal om innovationer, minns ni 'klipp och klistra' old school?

Underbara dataverktyg... Men ibland hjälper varken gammal eller nyteknik... Det blir snavfel och sär skrivningar ändå...
Ska det vara några trattkantar, eller?


...eller Sverige, klass 1 för 99 kronor kilot? Tack HC! jag hade missat den lilla bonusdetaljen annars.
På tal om detaljer - så undanbeder jag mig detaljerna i nedanstående sallad...


...förresten så undanbeder jag mig hela salladen. Vill inte ha!
Något mer jag verkligen inte vill ha är den dära saken som dyker upp som kommando när vissa ord dyker upp. Den där saken som är fast i egots vibrationer...

Bara kolla min tweet (mellantweeten) - det svar fick jag från saken en gång. Tre gånger innan har jag gett saken det svaret och då har det tystnat. Ont ska med ont fördrivas... Bäst är att jag inte är den enda som gillar att försöka fördriva saken från twittersfären, Tack! Och när jag fick svar idag så blev det bara asgarv - saken verkar ha lyckats göra en reboot! Grattis, liksom... :-P
Och Grattis alla ni som gillar äkta jämställdhet! Möt Pär Ström Lyssna! Me likey! "Pär Ström drog sig ur genusdebatten som han deltagit i under fem år. Det han upplevde som en strid ström av oschyssta påhopp från etablerade debattörer fick honom att tystna." (StudioEtt)

...Critical Acclaim...