Nej det ska alla veta att det är inte snön som faller. Här har det regnat sen...sen...ja sen i lördagsmorse. Nu missade jag ju helgens regn här då jag var i ett förhållandevis soligt Småland - stackars mig... Ett litet uppehåll var det i söndags - tänka sig! Men det senaste dygnet har det fullständigt vräkt ner. Kul! och nu ska tydligt kylan komma också. Gissar på isgator här då. Ännu mer kul! Blääääääää och Tviiiiiiii!

Okej, kan inte göra något åt det. Men lite kul ändå att rycka ut tungan åt vädret och tala om vad man tycker om det  ;-)

Enda fördelen var att man fick tillbringa hela gårdagen inomhus. Först en utställning (borde väl ha hetat inställning då den var inomhus?) och sedan julpyssel. Vi skulle egentligen ha tillbringat förmiddagen utomhus och dessutom ätit matsäck ute...Nu kunde vi med gott samvete korrigera planerna. Inte helt fel med tanke på att termometern visade på 39 grader på morgonen (var tvungen att kolla då huvudet kändes som en stor bomullsboll) och kollegan lät som kråkan krax.
Tråkigt nog är både bomullen och febern kvar. Men man mår ju inte bättre för att man kinkar. Tjohooo vad bra jag mår.....

God Jul God Jul som Anders F Rönnblom sjunger. Fortfarande lite tidigt för julstämning. Men vad gör man när aktivitetsdagen infaller strax innan 1:a advent och pyssel bestäms - Jo självklart julpysslar man. Och även om jag inte är så mycket för en massa julpynt, så tycker jag verkligen att det är kul att pyssla om jag kan få sitta i lugn och ro och pyssla själv också. Vet inte hur många timmar jag satt med ett "pop-up-julkort" en gång. Nu är det mycket att gå runt och hjälpa elever - även fjortonåriga elever behöver hjälp med julpysslandet. Men ni känner ju lilla rastlösa mig - måste ju göra något. Så det blir till att pyssla enkelt, med saker man kan gå omkring med, och göra vid de få tillfällen man får.


 Ett flätat litet hjärta och ett litet tomtehuvud - Ett gott dagsverke  :-D

 

Chip och Hej från Hajk!!!