Avenged Sevenfold - Bästa bandet (just nu) enligt mig. Just love them!

Nightmare - ja det kanske man kan säga att hela dataköret är. Hemlighetsmakeri för att få vara privat/anonym och FB.

Ta t.ex min twitter. Först en bild med kapat huvud och sen en med flugögon. Allt för att inte elever eller deras föräldrar ska känna igen en. Inte så kul att få kommentarer om mina knasinlägg. Kanske tror du att jag skojar men jag har en kollega som blivit halvt utskälld av förälder för att hon hade fel "vänner" på FB. Därför vet inte heller mina kolleger om mitt twitter, ifall ifall...då man kan kolla in andra och deras följare. Känns ju helt OK att smygkika på kollegors (vänners) twitter...not!

FaceBook är ett fenomen. Jag tillhör väl klubben "våga vägra FB"...Haha...Skämt åsido...jag har ett FB-konto skapat enbart för att kunna vara up to date med elevernas snyggast- och finest- och allt vad det kan heta. Har nog varit inne där typ två gånger... Visst skulle det kunna vara kul att skriva saker och lägga ut foton till sina vänner. Men vilka är mina vänner? och hur ska man spärra andra från information? På en skola med ca 80 lärare så känner jag att 10-15 st av dem skulle kunna få vara mina vänner - men hur säger man nej till övriga?

 :-X

Dessutom så skulle jag väl aldrig lämna datorn...Det är nog den största risken. Märker ju ibland hur jag kan stressa upp mig över att kolla mail, twitter osv. Jag har en tendens att få mani på saker...Därför spelar jag inte heller golf  ;-)