Ja - för vad ska man annars kalla det... när man inte kan sluta skratta......och jo, jag skrattar fortfarande flera timmar efteråt... Tala om dagens asgarv. Tack! Har man sagt A så ska man säga B... men näää... haha :-P Egentligen så bottnar det i något som inte alls är roligt... POLLEN... Jag är ju inte direkt ensam om att ha problem med dessa små, invaderande... Ja, de invaderade - säger hon som är så smart att hon har balkongdörren öppen en hel eftermiddag med resultatet att lägenheten behövde saneras... suck... På twitter i dag var det någon som tyckte vi skulle asfaltera allt... Jag ansåg att vi inte behövde vara så drastiska. För mig räcker det med om vi förbjuder träden att yngla av sig... Som svar fick jag frågan om man kan sterilisera de värsta träden med en sax... Twitter är ju lite roligt på det sätt att fler personer kan blanda sig i diskussionen... alla har inte direkt samma åsikt vad man bör göra med dessa träd... hahaha... Ja, min humor... :-P Men jag är ju en snäll person... och sax låter onekligen jobbigt för att ta itu med alla träden... Svavelsyra verkar ju mer effektivt... bara totalförkolna allting, as simple as that... Genialt... 8-)

Men det är ju inte upp till mig att ta det beslutet... Kanske jag ska vara glad över... :-P för nu kan vi skylla på evolutionen att människan har svårt att fatta beslut/tar horribla beslut... om det kan ni läsa här Va bra! Så ingen behöver ta ansvar för sina handlingar längre, eller... Tänk att det är med forskning som med statistik - Man kan bevisa det man är ute efter att bevisa... Vilka slutsatser ska jag dra av det då? Jo, att det är än viktigare med kunskap och kritiskt tänkande - Att inte bara köpa allt som står bara för att det står på en ansedd sida... Tänka själv var det...Awesome... har verkligen twittret varit idag... Jag har varit som qikipedia uttryckte det - APPSTRACTED: distracted by an application on a mobile device. :-P Helt absurda diskussioner... som t.ex. att skuggan skulle vara bättre än hon solen... hmpfff... aldrig... Man kanske inte ska komma FÖR nära - för då kan man bränna sig... Men att dyrka på rätt sätt och sjunga hennes - solens - lovsång varje dag...

Tummen upp för han som har tweets som säger... ingenting... men ändå får mig att skratta...

Namnet är borttaget - så ja, bilden är redigerad...
...redigerat var inte kortet jag sände till mina favoriter - mitt egna tagna foto av fjortiscrushen...


...och ooohhh...

...jag fick en favoritmarkering av dem tillbaka...
 :-P :-P :-P hahaha