...when they open their eyes...
(Alter Bridge)

hoppas det då inte blir vindöga... :-P
Det är väl en sajt som jag tycker har publicerat mycket konstigt i sin jakt efter klick. Kanske ska det vara satir, jag vet inte. Men vad man anser vara satir och inte är i högsta grad subjektivt. Enligt mig så kräver satir att man är ordentligt insatt i ämnet för att det ska lyckas - här har då detta vindöga enligt mig verkligen lyckats. Och om jag som verkligen gillar att läsa och se dokumentärer om evolution finner den här Hilarius säger väl det mesta. Bara läs och njut!
------------------------------------------------
Klas Källström: 7 anledningar till varför Darwins evolutionsteori är fel

Jag trodde länge på Darwins evolutionsteori. Precis som ni tvingades jag in i ett skolsystem som tycks tro att gamle Darwins långsökta funderingar är lika självklara som att jorden är rund. Det fanns liksom inte plats för andra perspektiv och förklaringsmodeller, lärarna bankade in Galapagos-Galningens lära - man var tvungen att tro på honom, annars var man en idiot. 

Nu är jag lite äldre och visare, och har kunnat skapa en egen uppfattning utifrån bevisen som finns. Jag har kommit fram till att Darwins teorier är helt verklighets frånvända och inte värda pappret de skrevs på. Här är 7 anledningar till varför Darwin hade fel. 

1. Om vi härstammar från apor, varför finns det fortfarande apor? 

Sätt på Animal Planet och du är nästan garanterad att se en apa av något slag och jag tror inte

dessa är CGI-animerade. Detta är ett stort problem i Darwins logik - det finns bevisligen apor

men om han hade rätt hade ju dem aporna blivit människor. Hur kan det finns apor när alla ska 

ha blivit människor. Kan du berätta det för mig Darwin.

2. Om vi härstammar från mörkhyade människor, varför finns det fortfarande mörkhyade människor? 

Det här är ett liknande problem. Darwin säger att alla vanliga människor härstammar från mörkhyade människor, men bevisligen finns det fortfarande svarta människor. Det är inte

bara djupt rasistiskt av Darwin att säga att vanliga människor är mer utvecklade än svarta människor, det är också helt faktabefriat. 

3. Jag kommer då inte från havet

Darwin påstår att allt liv kom från havet typ en miljard år sedan - att fiskar plötsligt fick ben, började kräla upp på land och andas. Det här är helt sjukt...jag har fiskat med min morfar hundratals gånger och inte en enda fisk har fått ben. Dessutom måste Gamle Chuck varit en riktig oskuld om han inte visste att fiskar dör om dom är uppe på land. Han kan nog aldrig heller ha tagit ett bad, då hade han vetat att man blir skrynklig som ett russin om man är i vatten för länge. Jag ser då inte några människor som går runt med russinhud hela tiden, vilket de hade gjort om vi hade funnits i vattnet i miljoner år. Schackmatt. 

4. För att vita cismän som Christopher Bitchens och Richard-Suck-Cawkings tror på den

Ni kanske kommer ihåg Christopher Bitchens, tror han är död nu, men det var han som sa att kvinnor inte är roliga i Vanity Fair. Hur som helst han var vit, man och priviligierad och trodde på Darwins teorier - detta är skäl nog att springa åt andra hållet. Hans betjänt Richard-Suck-Cawkings, en man av samma natur, skriker och lipar alltid om evolutionen. Tror han att man lyssnar eller? Pinsamt. 

5. Hans teorier gör skillnad på män och kvinnor 

Darwin trodde att män och kvinnor var olika för att vi har olika roller i naturen - men han glömmer en sak - vi är inte djur. Vi går inte runt och tänker på att para oss hela tiden. Män och kvinnor är exakt likadana (förutom könsorganet). Darwin borde ta en genuskurs och inse att sociala konstruktioner som att män är längre och har mörkare röst, är skapade av Patriarkatet. Men jag tror inte han skulle lyssna, han var ju trots allt en vit hetrogubbe. 

6. Delfiner kan inte prata

Denna är ganska självklar. Om djur hela tiden utvecklades skulle väl alla djur ha blivit lika smarta som människor eftersom de funnits i miljontals år. Men se er omkring så ser ni en sak som är jävligt klart - ALLA DJUR ÄR DUMMA I HUVUDET. Jag har då aldrig sett en katt deklarera eller löneförhandla. Det är ju meningen att delfiner ska vara de smartaste djuren men jag har då aldrig ens haft en enkel konversation med en delfin - har du - Darwin?

7. Den felande länken 

Jag vet inte riktigt vad den felande länken är, men jag vet att alla Darwinister blir riktigt arga när man tar upp den så jag slänger in den här. Tills ni hittar den där jävla länken kommer ingen tro på evolutionen. Punkt Slut. 

Aa ja, nu kan väl inte ens de mest inbitna Darwinisterna ha någonting att säga, ni är lite paffa va? Tänkte väl det.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- 
(Vindögat)

Jo, jag skrattar verkligen åt det. Jag är ju naturvetare, så vad jag anser om evolutionsläran kan du om du vill läsa om här: Fröken Missnöjd: Evolution om du vill ha lite mer realia...

Ja, realia... Snoppar är konkreta! Nähä...
Bäst att ha siktet rätt inställt...


(metro 20150311)

Ja, stackars drabbad av att damskylten plockats ned... Bättre pocka upp? Eller plocka ihop...


Klarar du inte det så blir det ett Last goodbye...


Onsdag idag - Lill Lördag! Tjillevippen... :-P

(20150311)

Talar vi istället riktig lördag så är det ju då finaldags i islirarsporten + den tröstlösa tröstprismatchen... Hoppas ändå att Villa Villerkullalaget kan ta tredjeplatsen. Däremot vill jag inte att de vinner på fredagen - när deras juniorer möter mina kanarieknattar i SM-final. Tack bandypuls för att ni gratissänder matchen direkt.

SM-finaler brukar betyda att nu är vintern slut...


Eller om vi ska se framåt och koppla ihop det med bandy så: "Man vet att det är vår när Bajen bandy förlorar ännu en bandyfinal"... Sen vann de då äntligen - och vad hände då? jo, självklart började det snöa dagen efter...  

Ja, ja... Dagarna blir ljusare... För det är verkligen tärande med vinterns mörka dagar...