Bloggpanik...
Bara för att det under de senast veckorna har ramlat upp ett inlägg om dagen så kan det ju finnas de som förväntar sig att det ska fortsätta göra det...
...inte minst jag själv!

Jag är den största boven. Det är som om jag förväntar mig att det bara ska finnas ett inlägg i mitt huvud som bara studsar in i burken. Och det är inte alltid det är så enkelt och då blir det lite panik i min hjärna. 
Rutinmänniska som jag är så ska ju mina mornar följa samma mönster. Vilket bl.a. betyder att jag ska posta ett nytt inlägg. Men så ska det ju inte vara! Min lilla blogg får inte bli en "måste" grej. Det har jag så mycket av ändå. Se där - nu är jag fröken Missnöjd på mig själv!

"Perfect is not attainable, but if we chase perfection we can catch excellence." (Vince Lombardi)

Den här strävan efter att alltid i alla lägen vara så perfekt. Det behöver ju inte gälla allt man gör. Inget: -"Nobody is perfect! My name is nobody..." ska få gälla min blogg och mina inlägg!

Vad ska vi göra åt det då? Jo, jag tar och använder livets fjärrkontroll (om det ändå fanns en sådan!) och backar tillbaka bandet. Till en bloggtid när inläggen kom när de kom. Då kunde det ramla ner två på en dag och ibland gå tre fyra dar mellan inläggen. Och jag var nöjd med det.
So what - om det går en dag eller två mellan inläggen?
"Chilla" som mina elever skulle säga...

Se där - fröken Missnöjd har hjälpt sig själv...
Bloggpaniken försvann och hjärnan har slutat muttra och ha sig om vad den ska skriva för inlägg idag (och i morgon och i övermorgon...). Haha
Ibland är hon bara bäst fröken Missnöjd  ;-)

"Laughter and Love are priceless gifts. So live with passion - laugh & love as much as you breath"

Så - Till mig själv (och övriga)  :-D