...ja om mig själv då såklart... :-P Ibland blir jag trött på mig... Att jag inte kan hålla mina twitterfingrar i styr... Ge sig in och debattera med en F!:are... som att köra huvudet i en vägg... Man säger det uppenbara när F!:aren uppger sig inte ha tid "Du har väl gjort dina sex timmar - så det är dags för dig att gå hem"... Ja, jag vet! Det är inte det snällaste att säga - men som sagt, det är ju inte jag som har lagt det förslaget... Som svar fick jag ett halvt goddag yxskaft... no surprise liksom... det var en sak det inte fanns ett enkelt svar på - ett etiskt dilemma med andra ord. Och det sa jag också till personen (han? hen?). Avstod från att säga något om T-shirten med "fuck racism" - för F! diskriminerar ju halva Sveriges befolkning med sin mansrasism, det sista kunde jag dock inte låta bli att säga... Sen kunde jag inte heller låta bli att skicka med en skärmdump om deras partiprogram - från Fröken Missnöjds this means war
--------------------------------------------------------------------------------------
Har så svårt att förstå att det är så många som har fallit för detta, detta... Gaahh... LÄS PARTIPROGRAMMET!
Ni vill antagligen inte läsa om politik, men läs åtminstone nedanstående punkter:
- Inom EU vill de skicka män på omskolningskurs för att förändra sina konsumtionsmönster. Gäller det alla män? Tycker det leder tanken till omskolningsläger...
- Alla barn under fem år ska tvingas till obligatorisk sexualundervisning. Jösses... avköning personifierat... Precis när barnen kanske har sett att det finns olika kön, ska de lära sig att det inte finns det... men att det kvinnliga könet är mer värt... 
- Samhället ska leva efter 15-minutersprincipen. Det vill säga att ingen ska ha längre än 15 minuter till något i sitt liv – jobb, förskola, bostad, mataffärer m.m.
Hur man ska lösa det med folk på landet är väldigt oklart... In med alla i städerna eller ska det finnas en lanthandel lite varstans... Önskar en vidareutveckling av den där 15-minutersprincipen. Hur den är tänkt att genomföras rent praktiskt.
- Arbetslösheten kommer att utrotas genom 6 timmars arbetsdag för alla. Jo, tack... vi har ju så gått om t.ex. ma/NO-lärare idag... Vem ska ha de mattetimmar som jag får släppa? De som inte klarade matten i nian... yrkeskompetens - vad är det...
Suck... Jag skulle kunna beta av många av programmets punkter på följande sätt... Men då slutar ni som är kvar antagligen att läsa... Försöker jag hitta något hur de ska finansiera hela kalaset så... får jag leta... inte ett enda ord om det i hela programmet... Detta lyckades i alla fall media - som annars är mycket ovilliga att granska partiet - lyfta fram... Och vad händer? Vips! På bara ett par timmar har vi trollat fram en hel budget... Abrakadabra, Simsalabim... Ja, jösses... Lycka till!
----------------------------------------------------------------------------------------
Okej Abrakadabra Simsalabim är kanske inte det mest seriösa. Men hur seriöst är det att komma upp med ett budgetförslag på ett par timmar? Enligt mig så är det trolleri. Fast sant - hade det varit trolleri så hade ju budgeten hållit... Vilket den inte gör. Man kan ju undra varifrån F! ska få pengarna? Tja, någon annan betalar... Det roligaste i det hela är dock kommentaren jag fick tillbaka. Personen ansåg sig inte ha tid för oseriös pajkastning... Hallå! När blev oseriös pajkastning att påpeka saker som faktiskt står i deras partiprogram? Följdfrågan på den är givetvis: Vad är det då som är oseriöst... Say no more... DÅ blev jag ombedd att läsa partiprogrammet... Ja, uppgifterna ovan är ju bara hämtade från tomma intet... Jag bara kände... 'tröttsamheten' som någon skulle ha uttryckt det... Som sagt var som att köra huvudet i en vägg... tröttsamheten...
Tröttsamt värre är dagens (o)väder - ruggregn, blåst och tolv grader. Höst! Du är inte välkommen! Schaaas!
Schaaas var vad jag ville göra när jag såg att jag hade fått en ny följare - Arg feminist och tycker våld är ok på motdemonstrationer... Jag bara stirrade på profilen och Gudarna måste vara tokiga liksom... Men jag lät henne va. Hon var inte så arg, fast det vet jag ju egentligen inte. För hon stannade inte länge... Högst märkligt... Kan inte alls förstå det. Vi verkade ju vara hur kompatibla som helst... nä, nu fabulerar jag - för det där var ren fiction...