...det är väl vad man skulle kunna kalla de båda extremkanterna... Men det är inte det jag har tänkt ta upp idag... Utan något annat ständigt återkommande ämne...Media... de tävlar om att vara först med nyheter och vinklar så att det står härliga till... och kändisar (politiker och artister) som vill verka insatta kommer med uttalande utifrån detta. Hur kan det komma sig att en tidning som är så stor har så lågt pressförtroende?

Det känns så ologiskt... Att en tidning som har så lågt förtroende ändå köps av sååå många... Ja, ett mynt har TVÅ sidor... Kanske sköttes inte allt på bästa sätt i Limhamn i lördags av vår ordningsmakt... Men! om man vill visa sitt missnöje och säger sig vara på fredlig väg - tar man då med sig ammoniak? Maskerar man sig? Det kanske är det nya i mysklädssvängen? Försvarar jag rasisterna - absolut inte. Skulle jag helst se att de inte fanns? Absolut! Men jag värnar vår demokrati och vår yttrandefrihet. OM de utövar hets mot folkgrupp - självklart tycker jag polis måste ingripa då. Men det är inte upp till en demonstration för allas värde och demokrati att idka våld. Så rasister - nej tack! Men det är ett lika stort nej tack! till våld för att man avskyr motparten. Att då stora tidningar kan skriva som de gör - med så ensidigt perspektiv är rent ut sagt förkastligt. Det bara leder till att huliganismideologin får en än mer skimrande gloria i extremvänsterkretsar. Jag kommer alltid att finna en stort avsky för de som inte kan värna allas lika rättigheter. Diskrimineringar av alla de slag går bara bort. Men vi måste protestera utan att ta till odemokratiska metoder. Icke våld - Alltid!
Men att det alltid ska dyka upp märkligheter i mitt blickfång... Kan någon annan tala om vad man skulle köpa glassen som - ugnsbakad kanske???

Ja, det ska vara jag till att se det där... Men titta på glassburkarna. Nyheter i sötsakshyllan (frysen). Självklart var jag tvungen att kolla om det stod något mer om det... Men så mycket spännande var inte det... Men nu blir det spännande... Måndag! Back to work! School...