Ja för inte är det min bil inte.... och inte är jag ute och kör nu heller. Men skulle jag vara det så skulle den inte vara min. Sladdtrassel har jag nog av ändå... Ja ni vet det där med sladdar till hörlurar... Jag har alltid sagt att det är tomtar i fickan som knyter ihop sladdarna. Nu är det bevisat - De finns på riktigt...

Förvirrande? Först en massa blarr om bilar och sen sladdar. Hur hänger det ihop då? Jo elbil såklart. Här där jag bor har de bestämt sig för att vi ska fira Elbilens dag idag! Då gör jag väl det då! Hipp Hipp Hurra Elbilen! Sådärja då var det gjort. Tror ni att det räcker?

Okej då, vi tar lite till. Historik: nej det var tråkigt...
Låter som om jag är väldigt anti elbilar. Men det är jag inte. Tror säkert det är bra inne i stora städer där man kan ha gott om laddningsstationer. Men ute på landsbygden... Ska bara till grannen... Nähä, dit kom jag inte...
Okej det är ju miljövänligt så det är ju bra. Såvida nu inte elen kommer från fossila bränslen, som kolkraftverk. För då är ju utsläppen minst desamma som bensinbilarna. Och så har vi ju det där med sladdtrasslet...

Skulle säkert hända mig, så klantig som jag är...
Nej ska jag ha elbil måste jag först kolla upp alla tänkbara laddningsstationer. Varifrån kommer elen? För bilen ska ju då gå på vind eller på vatten... Bilar på vatten - Jaaa! Nej vi sparar den till en annan gång. Och nu svamlar jag igen. Jag pratar om tre glada pojkar i medelåldern som får även icke bilintresserade att titta på bil-TV. Men de har ju gjort en elbil... Det är också kul...