...skulle ju innebära igår då... Och nu tänker ni - nu har hon gått totalt dagvill... i och för sig sant... Men för många är det ju som fredag idag för de är lediga imorgon och en hel del även dagen efter det och dagen efter det och dagen efter det... :-P Men jag som inte har befunnit mig på skolan idag måste ju då ha lördag idag, betyder fredag igår... Men jag har även lördag imorgon, i övermorgon och på lördag... lördag hela veckan... :-P Så jag är väl mer kär i lördagar den här veckan... haha... Skulle vilja säga att just nu är jag kär varje dag - särskilt i det underbara som kallas livet! Alltså inte bara fredag the Cure! The Cure... botemedlet... DET får mig att undra över vissa sk lärdas läskunnighet... angående med vad det står i Bibeln om att älska sin nästa, alltså människan! Inte bara läskunnigheten som saknas, förmågan att älska verkar ha en hel del defekter... Men nu ska inte jag tvinga på er mina värderingar, ni kan ju göra er en egen bedömning: präster "försöker bota" homosexuella Vad sägs om att bota alla homofober istället... äsch va f-n, när vi ändå är igång kan vi väl bota alla anti-ekvalister. Då skulle vi ha ett strålande utgångsläge för att få en frisk och sund värld! Dagens ord: Ekvalism - varje individ anses ha samma rätt och värde oavsett etnicitet, färg, form, sexualitet, ålder etc.
Ålder? Vad är det? Man är ju inte äldre än vad man känner sig... fjortis mao... :-P

Haha... men dagens egoboost fick jag av en jämngammal kille... "du ser ut att vara strax under 30"... Köper jag det? Definitivt!!! haha... Det är den osminkade sanningen... osminkad är verkligen ordet - för inte sminkar jag mig innan jag tar mig an gymmet på morgonen... missinassen för många andra... Gymmet är verkligen sååå bra för mitt egoboostande... I fredags fick jag ju höra av snygging på gymmet: "Grymt vältränad du är - sjukt snygga armar, axlar och rygg." Yey Me! 8-) Okej för att jag är bra på att vara vaken... men vid den tiden är vissa delar av batteriet lite lågt......men inte så lågt att jag skulle överväga följande alternativ...


...inte ens om jag får betalt... var jag lite snabb att haspla ur mig... Fina hon tyckte då "beror på hur mycket de betalar..." Sant! Det finns ju halstabletter/tuggummi som kan ta bort eftersmaken... hoppas jag... Tror ni märker hur jag tar mitt kaffe...Kaffet är med andra ord på allvar! Något som jag borde ta mer på allvar... den dära hantera stresstjosansvejsanboken... det är lite svårt när man bara sitter och småflinar och ibland även skrattar högt åt den... Dagens lilla bokgrej handlar om hur man beter sig i köer... jo tack... jag vet att jag är urusel på köer... och alltid är det ju något som stör... Boken handlar om de tankar som dyker upp när det är segt i kön... allt från lätt irritation till att lämna kundvagnen att gå. Men då min bok är från 2008, missade den ett sätt att ge utlopp för sin frustration... Twitter... igår dök följande upp i mitt flöde... "Stå i kö i 15 min, och när du kommer fram först då börjar du kolla vad du vill ha... " Haha... jag hoppas det hjälpte mot irritationen? hos finaste sötaste personen som skrev det
Lilla Världen! inget "hitte på"... om man säger så... Den finns verkligen... Den är irl... haha...  :-P Men något som inte är irl... är Bamse... underbar fiction...

...från 16 maj 2014...
...bara aningen äldre... från 1988 är följande svar till arga vuxna från Bamses skapare Rune Andreasson, som inte tyckte om att han skrivit antirasistiskt och förstående om flyktingar......känns högaktuellt idag. Citerar sista stycket "...för att inte rasismen ska bli en flod måste man känna igen den redan som en liten bäck. Och vi gamla måste föra den kunskapen vidare till barnen." (Rune Andreasson) Aldrig igen! Säger jag. Dags att vi bemöter de främlingsfientliga! Att möta dem där de är... och med sakliga faktaargument. Inte ta till våld eller stå tysta vid sidan om. Ta ställning! Gör din röst hörd! Ta kampen!