Jo, den gula Tulon väcker goda minnen. Idag är det tio år sedan min morfar somnade in... I mina minnen så lever han kvar... minnen...
MORFAR
Lite skoj ändå är det att det inte bara är jag och morfar som sitter på ett visst sätt. Det blev ett aha norrut också. Goda minnen kan man ju aldrig få för många av...
...min kropp till exempel vill ju inte få onda minnen av mitt kutande i skogen. Ett evigt rännande där... och det sliter på... haha... skorna... :-P Så nu har vi inhandlat ett nytt par...
...och mina skor fanns i svart! Yey!
Hmm... svart... lakrits... vilket ledde till dagens skratt... "We are the second biggiest locorice store in Stockholm. Locorice coffe, locorice tee" Finn fem fel liksom... det är bara så sött...  
...fast jag föredrar saltlakrits... haha... :-P
Sur lakrits vill jag inte ha... känns jättekonstigt... Men... näää... vi lämnar det sura till en annan gång... Idag vill jag fokusera på fina minnen.
Men jag måste ju ge er ett lästips... Vi befinner oss i en ny geologisk epok – antropocen. Människan har blivit en naturkraft som rubbar naturens livsuppehållande funktioner och hotar sin egen överlevnad. Så kunde vi sluppit klimatkrisen Någon av er som funderade på varför jag fetade lästips, eller varför jag skrev det överhuvud taget... Som om jag skulle lägga en länk till något jag inte ansåg att ni gott och väl kunde läsa... haha... men det finns twittrare som känner sig tvungna att skriva lästips innan de ger en länk... say no more...
Men bra minnen... Ja det får jag av att se Avenged Sevenfold...
Här från Pinkpop, Megaland, Landgraaf, Holland
9 juni 2014