...Sibirien alltså...
Och nu är vi tillbaka på "ojämna lag - dela om". Kvartsfinal Sverige - Vitryssland och bara att final är halva ordet borde ju göra det lite spännande. Eller hur... 33-5!!! Alltså 33-5... Det är mer än ett mål av Sverige var tredje minut... Kan ju förstå att det skrattas runt om i världen åt det här med bandy VM. Själv tycker jag att man skulle låta Sverige o Ryssland gå direkt till semifinal och sen får Kazakstan/Finland möta Norge/USA i kvartsfinaler. För att sen då få Sverige/Ryssland i  semifinal. Nog om det... Eller ändå lite roligt att Vitryssland hann med att göra fem mål också... :-)
Svenska Sibirien... It never ends... Ännu kallare idag och ännu mer blåst + att det kom något äckligt vitt uppifrån... Bläää... Och Sibirien var det inne i skolbyggnaden också... Man går och spänner nacke och axlar för att man fryser - så vilket då leder till huvudvärk. "Roligast" var när jag skulle på möte hos specialpedagogen angående en elev - hon höll på och vädra! Helt jäkla galet... Jag vägrade... ;-) ... så vi bytte rum :-)
Något som också ha varit Sibirien - alltså riktigt ute i kylan - är våra datorer i dag. De är ingen het lockvara för någon... Jag hade ändå "tur" som bara skulle sitta och skriva medan den höll på och avsinstallera, installera och konfigurera diverse mååånga program. Värre var det för kollegan vars elever skulle redovisa med Power Points... Det gick... inte alls... Så det var bara för kollegan att hitta på något annat att göra den lektionen. Flextid får vi inte ha längre - men flexibla ska vi vara. Till slut vänder vi ut och in på oss själva. Som om det inte vore nog med det så väljer nätet att inte vilja alls... Stackars en annan kollega som precis skulle strömma en lärorik film från mediecenter... Men igen hade jag tur som bara skulle fylla i frånvaron - det finns faktiskt saker som kan göras idag som kan skjutas upp till morgondagen ;-) Och jag vill verkligen kalla det tur - för jag tröttnade så mycket så jag stängde av datorn. Det tog 30 minuter... Var lite rädd att jag skulle behöva tvinga av datorn - och då kan den vara lite dagen efter och reagera med baksmälla... Som sagt - det gäller att vara ett med humöret och se det positiva i dagens och tekniken (o)underbara värld... Ja, det funkade på mig idag i alla fall för att kontrollera humöret :-)