...som sagt... ett inlägg ska ju döpas... Sonic Syndicate... ett svenskt metalband... Musiktips från oväntat, men ändå väntat håll... the king of bass...

Tänk dessa feelings som jag har för pojkar med mer smink än jag... Så nu vet ni det... :-P Att det inte är svårt att sminka sig mer än jag, kanske vi skulle ha låtit vara osagt... haha... Så nej - man behöver ingen Kissminkning för att imponera. Det räcker med...
Hoppsan... där var du ju... :-P Kan vi få lite musik också Tack!
Aha, ett nytt solo  :-)
Inte för att jag inte är glad... mer än glad :-P  men hur studsade du in till mig? Vart ifrån kom du?
...DET visst jag ju redan...
...vad jag inte visst var att HAN - Synyster Gates tillsammans med Zacky Vangeance blev bästa gitarrister och Arin Ilejay blev bästa trummis vid Golden Gods. A7X regerar... Och som om det inte vore nog så...Jimmy “The Rev” Sullivan was honored in the Fallen Heroes tribute. Och här är tributen till honom framförd 8 november 2013 på hovet... Fiction...


Fortfarande väcker detta mäktiga känslor hos mig... sagt av hon som såklart stod längst fram  8-)
Och ja jag kunde uppleva denna känsla, trots fjortiscruschen så nära...  :-P Egentligen är det ju märkligt hur jag finner det här med make-up:en... Okej med min dödskallekärlek... Goth X-light... men det tillhörande sminket saknas... Försökte en dag... Fast såg mer ut som EMO... suck... Visst skitkul att kleta på... Men istället för att säga något om det, så gick en kär vän bara och flinade hela dagen... Visste ju vad som väntade... Eländet skulle ju bort också... Kapten Haddock gånger sjuhundrasjuttiotolv för att beskriva hur jag lät... Men okej - jag bjuder på det asgarvet som följde... 8-)
Oj, höll på att glömma - det finns ju en till... den här sångaren...21 guns...
"Do you know what's worth fighting for?
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?"

(Green Day)
Låtar har ju fri tolkningsfrihet - I mina öron och ögon så betyder raderna ovan att hitta det som är viktigast för en, att inte ödsla tid och energi på sådant som inte betyder någonting! Måste ju betyda att jag inte ska engagera mig i min sminkning :-P Till och med Twitterväduren anser ju det vara ett helt onödigt tidsfördriv... " have flashing eyes and charming smiles of a wild lover from a hidden mountain forest." Haha... Men vad är det då som är viktigast? Givetvis är det en personlig sak för var och en - men jag är absolut övertygad om att för att hitta det så gäller det att ha hjärtat öppet... För det är där sanningen finns!Felt with the heart... Känner hjärtat gör man ju definitivt när man är ute och springer... Men ännu mer när man stannar för att kilometrarna är avverkade. Tack snälla hjärtat för att du är så snäll och jobbar på så bra när jag är ute och springer och gör löpningen effortless - att först efteråt påminna mig om hur hårt du egentligen fick jobba! Raketfart på benen... kan ju tro att man hamnat på månen... för tyngdlagen känns till fem sjättedelar upphävd... haha... måste ju ha lite kvar så man kan skjuta ifrån... :-P Tur att det är min egen måne i alla fall... för det fanns syre - Tack så mycket! Och en morgonsol som var helt underbart strålande... Jag och solen alltså... Vi är kompatibla... tillfälligt så trollar den fram ordet stilla i min ordlista... Sitta stilla annars... näää... Det är därför man väljer aktiv sittplats när man går på fotboll... haha...  :-P Strålande solsken, strålande spel i första halvlek, 2-0... Sen så... (o)jämna plågor... Lugna ner mig lite granna va... Lugna ner mig... Lugna ner mig......för om mitt springande är bra för mitt hjärta... så är det här verkligen inget bra... Maxpuls? Näää... passerat för länge sedan... Hjälp... mitt blodsystem...

2-2... Aaaahhh... 3-2... JAAAAAA!!! Segeryra och solen skiner... 8-)
Ja... se denna kärlek till sitt lag...