...inte mitt uttryck, den här gången... läs själva: feels like knocking on heavens door
Men JAAA!!! De snälla dansälskande människorna på andra sidan pölen var riktigt snabba med att lägga ut klipp. Bara några timmar efteråt fanns de på tuben... Så då kan ni ju gissa vad jag har ägnat en del av dagen åt idag... Haha... Just det... Och även i år - vilka danstalanger. Denna kroppskontroll och den känsla de förmedlar... mmm... Jo, ni ska få ta del ni också. Vi tar tre fina contemporarydanser av tre mycket begåvade koreografer. Först ut ett fint nummer av Stacey Tookey...(dansen ca 1:20 in)
Sen tar vi Travis Wall - den killen... han får mig att häpna. Vilka koreografier han får till...(dansen ca 1:15 in)
Sista dansen fick mig inte bara att häpna - den fullkomligt blåste mig av banan. Så amazing av Sonya Tayeh...(dansen sc 1:15 in)
Inspirerande dansare och koreografer  Mer som var inspirerande var den underbara morgonen...

...alldeles strålande ju...
...så vad spelar det då för roll att man har en smurfblå utväxt på benet? Ingen alls... även om det protesterade lite... Men inte stoppade det mig... haha... just det... No one can ever slow me down - I stay unbound...

...och fritt vandrade fantasin och inspirationen efteråt... för det räckte med att den här bilden ramlade in hos mig...

...ett genetiskt muterat äpple... klart det är genetiskt om det är muterat... mutation betyder ju en förändring i generna... jaja... men den tydliga linje mellan rött och grönt ser ut som en stridslinje... och jag är inte på någon krigsstig idag... Däremot abstinens - fotbollsabstinens... ingen fotboll igår och ingen ikväll... Aaahhh... har ju vant mig för tusingen... Vad göra? Jo... Blå Blå Kärlek...

...och guldyra från 2003...

...haha... nä, jag kan aldrig få nog... fotbollstoka... :-P