Dirty Loops... dem kan man förlora sig i... underbar äkta spelglädje... ren magi... För dem som vill se dem live i Sverige är det 3 juli i Halmstad och Gullbrannafestivalen som gäller. Ja, 3 juli... Ett måndagsexemplar virrar och villade bort en twittervän med månad och datum... 3 juni, blev 5 juni - jag visste ju att det var en torsdag i ju... någonting... Men jaja... till slut fick även Kalkyl till det... får anledning att komma tillbaka till att det inte är lätt det här med månader... Men nog satte jag igång musikpulsen alltid hos min twittervän...
Pulse...NeverWake... roligt namn... och en platta som heter sleepwalker... humor :-) Ja, det måste de ju ha eftersom de bestämde sig för att jag tydligen verkade vara en rolig person på twitter... :-P studsa på mig missinassen... fast mitt på dan för dem då... Här mitt på dan...


Spännande utsikt från min balkong, eller hur... Men den duger alldeles utmärkt för mig... Tjugoåtta grader varmt dessutom... Gissa vem som satt i solstolen... 8-) De som får bra betalt för att kunna det här med att väder... haha, jo tack... säger att vi ska njuta av solen NU! För efter Valborg väntar aprilväder... Är det inte maj då??? Se där... inte konstigt man blir alldeles månadsvill... Så då har ni fått dagens väderrapport... från en som inte får betalt för det... Dagens lilla vädur visar återigen prov på Lilla Världen... I affären för att handla... Världens kö... som vanligt i den affären vid den tiden... Fler kassor? Näää... Tror de att de ska få folk med frysvaror att tina upp eller... Sen kommer man hem och då ramlar twitterväduren in med: "As an you want to be the first one in,and the first one out so waiting in line at the grocery store is not your cup of tea." hahaha där har vi det - för hur ofta dricker jag te... Antal gånger per år? Ena handens fingrar räcker och blir över... Extraorinärt om jag behöver ta till båda händerna... Anledning... vet ju inte vad jag ska ha te... :-P Ja, ni vet ju vad jag föredrar vid alla tillfällen... alla dar i veckan... KAFFE  Sällan jag behöver diskutera med mig själv om det... och sen finns det tillfällen...
Tycker ni att jag kan vara förvirrad i vanliga fall så... utan kaffe är jag totalt lost...

Några som är helt förlorade är de ~6 miljoner med judiskt ursprung som mördades av folk som verkligen inte hade vett att förstå allas lika värde... och tänk att det finns de som tror att detta hemska faktiskt aldrig hände... Och det finns än idag de som tycker det är okej att människor ska behandlas olika pga ursprung. NEJ!!! skriker jag... Vi ska aldrig glömma, det får aldrig hända igen! Därför finns den här dagen...Läs om det här: holocaust rememberance day
Den här dansen (jag vet, repris) säger så mycket och är så bra... Holocaust...

(dansen - ca 1:00 in)