Vårt hus är fullt av galenskap idag. Galenskap förresten - ren idioti vill jag nog kalla det istället. Jag var så arg att jag kokade...Hade inte blivit ett bra blogginlägg om jag hade skrivit det då. Men arg - ja, det är jag fortfarande...
Om vi säger att tre grupper matte och tre grupper NO är för mycket för en tjänst. Ja det kanske inte låter så mycket, men vi får inte glömma att NO ämnet är fyra ämnen + att det nu är betyg redan från årskurs sex. Tjänstefördelningen, förlåt arbetsmaterialet, inför nästa läsår var som att få en fet smäll på käften - av en betongsklump. Två mattegrupper + fyra NO grupper. FYRA!!!

Tror de vill ta död på mig - och det var vad jag tänkte skriva allra först...men jag sansade mig och insåg det osmidiga i det. Det blev istället ett kreativt brev med konstruktiva förslag till förändringar. Duktiga jag 8-) Vänta lite... där har vi det. De tycker att lilla fröken effektiv är så bra så hon fixar tjänsten från h------t utan problem... Visst måste det vara så??? Positiva tankar, eller hur...

Som om det jobbiga aldrig ska ta slut så är det just nu en orolig väntan på besked. Väntar på positiva signaler. NU tack! Inte mer idag...Det är redan Too Much...