...away...
...Ja det är hon nu - sötaste lilla mamman. Med de förlorade föremål som fick göra en tur och retur utan att komma ur väskan... Tåget tuffade iväg som det skulle och körde i rasande fart till Lilla Småland och förbi. Tur att det finns fina pappor som kan hämta upp... Lite väl jobbigt att hoppa av i farten ;-)
Igen:

...och igen...

...vilket hon borde ha fått, istället fick hon en j---a surdeg...

...i frallform...
På tal om choklad så måste jag visa vad jag köpte...

...ser skumt ut... ;-)

 :-P

Kommer hem och finner att det har varit folk i lägenheten...
...vilken tur...
...då slapp jag vara hemma när de kom :-)
Det jag tycker är märkligt är att det känns som om de ska in i lägenheterna varje år under vecka 44. Det var något förra året också, och då är det varje år. Basta! ;-) Hallå LOV! Folk reser bort. Då tänker ni säkert att det är ju bara kidsen och deras lärare som är lediga. Då kan jag tala om att det är många vuxna som tar ledigt också för att få vara med sina barn... eller så vill de bara resa bort... Och med de hårdare reglerna för elever att ta ledigt så är det vecka 44 som gäller. Nej, nu ska vi inte vara krassa - klart de vill vara med sina barn :-)
Åter till ämnet...
...att de ska in i lägenheten alltså. Jag gillar inte att vara hemma när de är här inne - tycker man känner sig så helt rörelsebegränsad. Men jag vill inte heller resa bort i flera dagar så man inte kan kontrollera allt i stort sett direkt när de varit inne. Så snällt och gladeligen hänger jag nyckel i den så kallade tuben så att de kan ta sig in. Projektet nu var "avloppsrensning i kök". Ytterligare en fördel med att inte vara hemma - man slipper höra vad de hittar där... ;-) I brevet vi fick om vaskrensandet ber de om tillträde till lägenheten, och sen kommer orden: "Eftersom det finns risk för översvämning är det mycket viktigt att vi kommer in i samtliga lägenheter". Känns inte som om de ber direkt...
...Och det vore inte heller fel om de hade lite längre framförhållning. Och det är lika dant varje gång de ska in i och mixtra och ha sig. Brevet kommer sent. Det har till och med hänt att det kommit så sent att man har hunnit resa iväg innan brevet kommer (hände innan ett jullov ett år). Det gäller också att man har en extra nyckel att avvara. Jag fattar inte... Det är ju inte som så att de veckan innan bara "hux flux" bestämmer detta och bokar hantverkare... Säkerligen har projektet varit bokat månader i förväg. Varför kan man inte skicka ut brevet då och sen sätta reminders på själva husdörrarna? Eller vad sägs om mail? Det var ju så viktigt att få komma in så de ber... Vilka krav jag har... och vad jag gnäller då... En riktigt Fröken Missnöjd ;-) 
Eller inte... för jag kan berätta att min plan lyckades. Genom att det riktigt sken nystädat så... lämnade de inte ett spår... Tror faktiskt att de till och med hade tagit av sig skorna. För det brukar alltid bli lite skoavtryck när arbetare har varit inne. Nu? Inget! Nada! Zero! Amazing...

Ja, det var så fint här att jag var tvungen att smula ner lite grann...
...baka lite...

...pistagekakor :-P