...on ice...
...är väl vad vi alla hoppas på imorgon...
Fast svenska laget är bra nog att slå Kanada utan mirakel! Nej, jag jinxar inte och siar i någon vinst. Här jinxas det aldrig - det kan jag lova! Vissa menar dock att nu kommer det krävas mirakel då det kommer att vara kanadensiska domare... Tja - så är ju ett sätt att se på det. Men man kan ju också vända på det. För att börja från början så har jag världens underbaraste systersöner :-) Och ja - de vill fortfarande att deras moster flyttar hem. Men då den yngste gick i högstadiet så önskade han mycket att jag skulle flytta hem och att jag skulle få undervisa honom för då skulle han få bra betyg... Och det är här liknelsen och poängen kommer: Jag är professionell och för att det absolut inte på något sätt eller vis skulle ens knystas om att han skulle få någon som helst fördel av vårt släktskap så skulle det då bli tvärtom - att han skulle få jobba desto hårdare för ett högt betyg... Professionell... Vi väljer att se att domarna kommer vara det. De bästa ska döma - vi vill ju inte ha Kling & Klang som ska bringa ordning - och de bästa till att döma är majoriten överens om finns "over there".

Miracle...
...utan is...
Gårdagens äkta bandyväder - den här staden borde verkligen bygga en bandyhall... Tyvärr så förlorade då de gula mot de gröna igår. Tappra kanariefåglar har ändå gjort det bra. P18 har alla chanser att ge svar på tal idag. Hejar vi på och mitt hejande hjälpte  ;-) hela 8-1 till de gula. Klara för semi efter totala 15-2!!! Tänk om de bara kunde få behålla alla sina bra ungdomar, men många verkar hamna hos de gröna... Okej vädret - inget ont som inte för något gott med sig - Isen jag befarade skulle ligga idag var... INGENTING! Tack! Barmark Wohooo -  löprundan var sen ett mirakel i sig bara den. Mer studs än spring i benen... Me like... Men svårt att hålla igen då... UNDERBART! :-)

Miracle...
...ett norskt sådant...
...Som fågel Fenix...
Sammanfattning: 3
- 3 jänter
- 3 mil
- 3 medaljer
- TV 3...
Att tala om total kross är bara förnamnet! Grattis Norge!
Jo, jag vill ingå union idag... En kvinnas privilegium... ;-)
Vi hade svenska flickor som gjorde bra ifrån sig. Men stackars vår svenska skiddrottning - det skar i hela mig att höra hennes besvikelse. All heder till TV-teamet som visade stor respekt. Och trots att denna tjej har något av de vackraste av leenden så är jag än mer förundrad över alla känslor hon var modig nog att visa - all frustration som strömmade ut genom rutan efteråt.

Miracle...
...herrarnas slalom, eller rättare sagt så är det mirakel att klockorna bara stoppades hela tiden. Alla bara körde ur... ;-)
Haha Jag vet, riktigt låg...

Miracle...
...min humor...
Även en träningstok finner följande bildtext hysteriskt rolig...Tack finaste svägerskan för skrattet :-D

Miracle...
...tubenklippen är normala på datorn igen :-) Ja, jag har inte gjort något, så då måste det ha skett ett mirakel ;-)

Miracle...
...jag tror jag gått bet på att googla...
Inte ofta det händer... eller i alla fall inte ofta jag erkänner det... Förde en intressant diskussion om härkomst och Lilla Småland... Personen ifråga sa sig vara från Lilla Lidköping och uppmanade mig "googla nu". Hmpfff - det borde väl dialektalt heta Lilla Väschötland... och googla??? - går snabbare att blunda så ser man var vid Vänern ortern ligger - ett stenskast från han MarianneKarlsson... Men börja sen fundera - Vad menas med lilla Lidköping? Snälla någon som vet - ge mig en stor hint - så kan jag gå in och dominera sen... ;-)

Miracle...
Jag har en hårdrocksmorsa =-O
Gissa vilken låt hon har ställt på repeat?
Haha... Alldeles rätt...
Dear God...

...och Dear God...

...den omtalade love storyn...Asch... Vem försöker jag lura? Jag är ju en äkta lipsill. Gråter som Lille Skutt... En bok för drömmare... Om man ser bakom...
...haha nej vissa av de avsnitten vore rena drömmen de också ;-) Men ser man bakom så är det en bok för drömmare. Trots att man kanske har ett bra liv och är nöjd med det man har - har vi inte alla en längtan efter något vidare? Det är ju därför drömmar är så underbara - man kan låta sig bli tagen av stormen och ivägsvept...