Ja oj oj oj Stackars Stackars Stackars Arma Arma Arma mig... Dumma Dumma Dumma män och erat Patriarkat och er könsmaktsordning... Ja, för inte är det mitt fel! Det beror bara på att jag är kvinna! Suck... dessa offerkoftor... Vilket då leder oss fram till Dagens dummaste text...

Offerkoftorna de svaga
drar ännu en dålig saga
Feminist för patriarkatet varnar
idéer likt Don Quijotes väderkvarnar

Äsch, när jag ändå är igång så kan jag väl tycka att vi tar och skuldbelägger Patriarkatet och könsmaktsordningen lite till... Ja, för vi kvinnor har ju sååå svårt att få toppjobbspositioner. För vi kvinnor kan ju tydligen inte bli vad vi inte kan se... Nä, tror tusan det - att man inte kan se det man har talat in sig själv att man inte kan se! Tror man att man är underordnad och inte kan få en topposition, så... Hallå! Det finns ett ordspråk... "tron kan förflytta berg" så kräng av er den förgjordade offerkoftan. För faktiskt tror jag det är så! Att feminismens offerkofteri hindrar nordiska kvinnor från att våga satsa på toppkarriär "Feminismens fanbärare håller på att ihop vår egen undergång. När vi börjar bekämpa vår egen biologi har vi drabbats av en åkomma som drabbar mänsklighetens immunförsvar." @aesgsjberg

Sen har vi väl dagens frågetecken - den här krönikan

Stackars mediaprofil
som skulle flyga många mil
Billigt vin och i turist klass sitter
avd. nej, jag är inte bitter

Personligen tycker jag att när hon skriver om verkliga saker så brukar hon skriva mycket medkännande. Men det här... Vad den texten överhuvudtaget skulle gå ut på - ja, det har jag inte lyckat lista ut... än... 

Vad jag inte heller har listat ut är (i vissa fall) varför budbäraren eller mediet budskapet ska ut i anses viktigare än själva budskapet. toklandet har ett väldigt talande exempel  Jag anser mig vara en väldigt trovärdig matte och NO-lärare, så visst är allt jag då säger om de ämnena sanna?!
- Bibeln berättelse är den sanna versionen om hur skapelsen gick till, evolutionen är bara en konspirationsteori... / mvh biologiläraren
- Du kan ge 105% av dig själv när det handlar om hur mycket man går in för något och 1 +1 = 5 ... / mvh matematikläraren
- Och solen snurrar runt den platta jorden... / mvh fysikläraren

Tror ni själva kan se att det enbart är ett dumt sätt att resonera. Men det är så typiskt att bara för att det kommer från en viss instans - så är det infantil och imbecill information... Undra just vad som är infantilt och imbecillt jag... just saying... 

Och vad sägs om jag skulle köpa mig en tisha med "Djävulen är djävulen."
/ mvh Djävulens advokat
Jag som verkligen svär så mycket i text... Skulle nog få ett och annat ögonbryn att höjas på ett högst mysko sätt... Och varför skulle jag då ha en sådan tisha? Kanske för att jag tycker att det är min rätt att ha det! Det kan inte vara kränkande mot något folkgrupp. Men tydligen så finns det andra texter som kan vara det - handlade om islam - tishan är beslagtagen och brottet rubriceras som hets mot folkgrupp. Nu är det som så att jag själv inte skulle bära en sådan och att jag inte anser att det är det mest lämpliga att bära. Men! och det är ett stort Men! Islam är ingen folkgrupp - islam är en religion. Hur kan detta då bli hets mot folkgrupp?

Om vi till exempel tar ecce homo-utställningen. Den blev ju inte direkt väl sedd överallt... Men skulle man kunna få in det i hetslagen? Troligtvis inte eftersom det var om kristendom. Eller om någon säger något om sitt nirvana... så buddhistiskt av dig. Fy liksom... 

Ja, vart går gränsen för vad som är okej och vad som inte är okej. Det har ju åsiktspolisen bestämt... som om jag bryr mig... Nu är tydligen Paddington illa ute - han ska visst främja farligt beteende, hot, fult språk och sexuella referenser... Ja, jösses - säger då det. I Polen så portas Nalle Puh - han har inga byxor...

Kalle Anka blir väl nästa då... avd. den som inga byxor har - han får gå med rumpan bar...

Tröttsamt... är det med den team godhets allt mer absurda försvar av en reaktionär, patriarkal, homofob ideologi. Bra då att det finns folk som vet att göra humor utav det... Sätt på ett gammalt avsnitt av svt debatt och börja spela!Intersektionalitetsbingo Tack @Fnordspotting

Det blir en kul tur det... Och kultur...

Förnäme skribenten på söder
som det goda hatet göder
Han med sin egen fatabur
gör nu fiasko även på kultur

Ja, för med politik:

Själv flyttade han till Södermalm...
...inte att man undrar vad de serverar på dessa lattebarer...

Är skribenten av Birro besatt
hans tweets har helt fått fnatt
Galla spys i långa sjok
Yupp! här är nått på tok

Finner det bara rent ut sagt så idiotiskt att det anses så safe att hoppa på Birro. Jätte creddigt alltså... gömda bakom sitt PKstrukturanalytiska budskap, vilket ger carte blanche att bete sig hur som helst. Bara att mobba på... Nej! Det är inte okej! Bara lägg ner! Även tramsheter24 fortsätter med sina påhopp och startar  Idiottaggen Vad hände med att kolla upp fakta!!! Nää finns inte i deras föreställningsvärld. Inte konstigt att en faktagranskare fick journalistpris för förnyelse... Nej bättring Sverige! För ja, det är ett anklagande finger jag riktar mot er... Critical Acclaim..

Jag finner det så jobbigt med alla dessa påhopp. Mitt blödiga ömmande hjärta som gör att jag känner så mycket. Men! vill jag vara utan det? Aldrig!