METALLICA...


...så inte spelade det mindre roliga vädret någon roll! Ett gärde som förvandlats till ett folkhav med över 50.000 människor. Tack för överraskningen finaste
Men annars är det klart att det är mycket annat som spelar stor roll... som att det ska bli sommar!!! Det är viktigt...
...och laget mitt...
...laget i den heliga treenighetens färg - GULT RÖTT BLÅTT!

Igår kom den då - SEGERN! och tre sköna poäng
Samtidigt görs reklam för något... ja den där brottningen på is med käpp...

Skoj ska det bli... Men sommar först som sagt... Men något annat DIFskoj...

...av 35 som de följer... DIFteve måste anse mig väldigt speciell... haha... :-P
Ja speciell är jag... :-P
Följande särskrivning är ju väldigt rolig i sig...


Färsdag? På en torsdag?
Precis! färsdag... Det är ju speciellt typiskt mig att se stavningen också... kristihimmelfärDsdag... justD... han maldes inte... han for till himmelen!
Hur färsen smakade kan man ju undra... Antagligen himmelskt... :-P
Himla liv blev det i alla fall på fånen av det... Jösses... Många som ville uppmärksamma det... Hur roligt det än är så tycker jag att det är sjukt att en särskrivning får mer uppmärksamhet än när jag skriker mig blå för att vi ska värna allas lika värde... Kanske därför de extrema partierna går framåt så - vanligt folk föredrar att lägga fokus på en särskrivning? Nu blev jag väldigt krass känner jag... Men! Det är ändå en tankeställare. Jag väljer ändå att vara naiv(?) - dock inte blåögd (så fick ni reda på vad som inte döljer sig bakom Greta Garbo-glasögonen haha) - att folket väljer att ta ställning mot rasism på sitt sätt. För det är det viktiga... att ALLA MÄNNISKOR ÄR LIKA VÄRDA!!! Man kan ha skoj samtidigt... Kan ha? Enligt min åsikt så är det också viktigt... Se där - hur mycket det är, som faktiskt spelar roll... Och Lilla Världen upphör aldrig att förvåna... för in på twitter studsar dagens vädur: " fights for what they believe is important."
Vilket är allas lika värde... om det var oklart... Equal rights...Och våld är inte lösningen att se till att få det...Men! intressant att se hur folk reagerar i samma situation - men med ombytta roller... Titta själva:

Hur reagerar du? Min reaktion är densamma i båda fallen, mao våld är aldrig OK!
Lite tungt här inne nu... Dags att lätta upp stämningen... nästan en hel timme Avenged Sevenfold...