...jo tack, det gjorde jag på morgonen...
Det är ju bra om man tar bort mascaran innan man går och lägger sig...
...fick med andra ord se en pandabjörn när jag hade öppnat ögonen och såg mig i spegeln. Vackert... NOT! I och för sig så är bambuskott gott...
Använda ögonen är ju alltid bra...
...till exempel för att se efter att man har lagt tillbaka bankkortet i plånboken...
...hade bara korthållaren igår på matchen - btw VI VANN!!!... Men lade jag tillbaka kortet? Neeee... Vilket jag upptäckte när jag stod i kassan och skulle betala. Ett ord: KLUMPSMURF! Tur man inte har alltför långt hem... Men det fick bli en andra löptur för dagen för att sen kunna betala och känna hur svetten kommer fram ur allt som den kan komma ut ifrån... Yeck! Kände mig verkligen jättefräsch... ;-) Eller inte en chans att jag gjorde det...
Inte en chans hade jag att ta hem priset "flest reaböcker vinner"...
...åkte på däng så det bara smällde om det...
Fast vi ska ju se positivt på det hela - det behövde ju inte bli en smäll för bankkontot... ;-)
Tack för idag sötisar...
...varav vi kanske ska beskriva den ene som ett runt streck... :-P
...sa ju "tänk på vad du säger i min närhet" ;-)
Och inte en chans i dagens bandysemifinal hade heller det lag som slog ut mina kanariefåglar. Enkelt sammanfattat kan man väl säga att de åkte på en riktig gurkburk...
Fel sport - jag vet...
...på tal om sport...
Ett av dagens inköp...

Jajamensan - jag köpte något annat än bara böcker med sötsaker i :-). Och då blev det givetvis - sportfåne som jag är - en bok om sport...
Haha... Frågorna är klart relevanta... Och bra utförliga svar finns det till också... dock inte lika roliga som de korta svaren. De passar min humor :-D Och ja, den har vi ju redan diskuterat 8-)
vilken är den snabbaste racketsporten?
Kort svar: Här är en gås inblandad... :-P
Hahaha... och mitt sällskap - ja, de blev båda som Manuel i Fawlty Tower... Que???
...så jag fick hinta lite... BADMINTONBOLLEN :-D
Däremot så kunde vi inte på något sätt finna en förklaring till det korta svaret på följande fråga: Varför har det svenska landslaget i längdskidåkning oftast vita dräkter när nästan alla andra landslag kör med gult och blått? Kort svar: För att kärleken är röd. Och övervinner allt. Kan ju lätt säga att vi alla tre blev Manuel där - QUE??? Så dagens lilla quiz blir ju att ni kan ge oss en förklaring till det korta svaret. Pris? Javisst finns det ett pris...
...att bestämma vilken Avenged Sevenfold låt som ska komma med i nästa blogginlägg - när det nu blir... Hahaha
Men idag bestämmer jag och då blir det den här...
...delar av den texten stämmer så väl in på mig just nu...

"Somewhere life is good,
and things go as they should.
It's hard to find,
but that's alright.
Searching for the way,
push harder everyday.
It's deep inside,
the shining light.
But I'm scared,
by barriers placed in my path,
I'm scatched.

This ride takes me through life
leads me into darkness but emerges into light
No one can never slow me down
I'll stay unbound"
(Avenged Sevenfold)