Ja, minst sagt...
...mest strange idag...

Hånar köp på H&M och IKEA
andra får nöja sig med rea
Tänka sig vilken svada
när
överklassen bär Prada 

leder oss fram till dagens onda lilltånagel...ouchi...

Sorry... not sorry... :-P Hur mycket förändrades Pradaresonemanget för att man läste lååångversionen? Jo, jättemycket... För vet vi hur mycket mer hon gör för miljön så blir det där Prada köpet plötsligt relevant... Fast det enda hon då gör då är att hon tycker det är hemskt att vi slänger så mycket mat. Och det gillar vi andra då, eller... Bäst är nog ändå om man kollar miljöbetygen - då får H&M högt betyg, medan Pradas grönhet inte direkt rosas...
Nog för att det hycklande miljöresonemanget är strange, men min hake är nog mer det där med hellre en Prada än 20 H&M... Jo, tack! Men det är ju inte som så att vi vanliga arbetande människor brukar ha just det valet... Då är det ett plagg som gäller - PÅ H&M!!! Hån mot de som de tycker nu ska betala ännu mer i skatt... Tala om att logic fails big time överallt... Tröttsamheten...

Dagens tröttmössa delar jag ut till mig själv... vissa dagar är mer kämpiga än andra...

Tack för bilden finaste
Men jo...

Den är helt klart en av mina favoritbilder... För skulle det där pennotyget ligga irl framför mig skulle jag, som jag berättat om tidigare, gå... :-P Samtidigt så skrattar jag åt mig själv - för att jag vet hur det skulle klia i fingrarna att plocka pennorna rätt eller om jag inte orkar... vända på kartongen... Kan behöva lite skratt åt mig själv när den här tröttmössan kommer på mig... Det är en känsla som kommer över och väller som en våg - samtidigt så är jag jättevaken - people are strange - så även jag... Men det är väl bara en känsla...

som leder oss till dagens känsligaste fråga...
Vilken känsla är här rätt
för PK:s vett o etikett
Blir inom mig en schism
du underbara politism

Yupp! När man måste fråga om man får känna så... lika märkligt som frågan om en vit kan ha dreads... Det är klart man kan! Man kan göra det mesta - en gång... som leder oss in på dagens konstaterande...

Man kan äta alla svampar
av vissa man i magen krampar
Men äta dem kan man visst
efterföljden kan dock bli trist

Yupp! SVaMP-angrepp är sannerligen ett otyg!

Rädda Sverige, rädda chokladen!!!
Chocka inte mig klockan fem på morgonen!!!

Dagens chock - en rolig sådan...

 :-)

Leder oss till dagens bandy...

...och mitt tips på julklapp för den som tänker förära mig med någon sådan...

 bandylirare, där bandyfeber är medförfattare.
Du antecknar nu vad mamma?

Visst är jag gullig som ger folk tips om julklappar till mig... :-P
För oss då givetvis till dagens gulligaste: "Var ligger den där fågelvägen?" Detta efter att ha letat efter just fågelvägen lääänge mellan två ställen i mattebokens uppgift om skala. Inte lätt det här med bokstavskombinationer... Riktigt klumpigt formulerad fråga mattebokstillverkare!!! För det tolkas ju bokstavligt... men samtidigt var det ju så gulligt - mitt hjärta slår extra slag - second heartbeat - för mina elever... Dagens musik...