...will have to help me through...
...Dear God...

Ja herre... smurfinvasion i mitt brevinkast...
...vet inte vad jag har gjort för att få dessa små...
...visserligen håller jag ju på de randiga blå...En vädurssmurf den här gången...
...passande, för ni vet väl vilket tecken vi är inne i nu va? Och då hamnar vi på det där som jag inte tror på, mer än när det stämmer... Så vad är det då som stämmer med den här väduren? Om vi slår ihop dagens horoskop...haha...med dagen twitteria...

- An Born In April Zodiac Birthstone Is: Diamond Hårdare än hårdast... men skimrande som ingen annan... 8-)
- An opinions are always worth listening to and their advice is always good. Självklart... Och här är de goda råden... gratis! :-P
- for an : Getting angry for nothing. That nothing is something... so stay away...
- As an when someone bad happens your first instinct is to strike out at everyone and everything before asking questions. Märkligt... NOT! Finns ingen tid för frågor då vi tenderar att reagera på mindre än en nanosekund... :o
- As an your life seems to move at a rapid pace and you don't have the patience to stop. "No one will ever slow me down - I'll stay unbound..." (Avenged Sevenfold) Haha nej den låten får ni vänta på några timmar... ;-)
- Think David vs. Goliath that's just how much courage an has. They don't care how big you are they will still go toe to toe with you. Men ibland är det skönt när man inte behöver kriga mot Goliat... När man vet att det finns andra vädurar som är så söta att de gör det åt en...
Jag talar naturligtvis om datageniet... Som snackar så att jag och kräftor tittar på varandra och bara QUE? Och snackar det gör även Goliat på sitt eget sätt när det ska till att installeras nya program... Initialiserar... Förbereder... Installerar... Konfiguerar... om och om och om igen... Sen så borde det vara klart!? Nähä! Det var visst några saker till...Sen så var det då klart. Och då hade Goliat förvandlats tillbaka till gulliga putor igen... HEJ... Ja det var vad han sa... Så söööt!
Inte så ofta man läser andra horoskopegenskaper än sina egna... Riktigt så roligt tycker jag inte att det är... Men jag nämnde ju kräfta innan - ibland så händer det att man läser om den lilla kräftan... En egenskap som verkar vara bestående... haha... är deras minne... Det sägs att kräftor aldrig glömmer... ??? Men man ska nog ta det säkra före det osäkra och passa sig för vad man säger... ;-) Och ibland blir det bara så bra... Som när jag under vår kokboksjakt pekar på en bok med orden "Den där tycker jag är så cool! Om den inte var så dyr så skulle jag köpa den." Ja, ni kan väl aldrig gissa vad lilla jag fick i för tidig födelsedagspresent...
Tack ni finaste båda!
Boken rockar klart fett... sponsrad av bland annat......så stylingen är verkligen...


Så jag! Dödskallar, rock och bakning
Det är ju grejer som jag kan : bära omkring på dödskaller, rocka järnet och baka... för att inte tala om att äta det jag har bakat... :-P Lite märkligt att sitta och skriva om saker man är bra på, oftast brukar jag ju bara nämna det som inte finns på min topphundralista... Något mer jag är duktig på är att diska... i alla fall på att diska undan... jag gillar verkligen inte att behöva ta hand om disk med matrester......för att inte tala om om skitigt diskvatten har blivit kallt... DET ger samma reaktion...
Samma reaktion fås också om man tar en tugga av det man tror är...
:-P

...men det visar sig istället vara lömskt försåt i cookiesarna...
...sådana där svarta spindelliknande saker som inte hör hemma någonstans...

:o
Och så kan folk ha mage... haha... att undra varför man kan ha svårt att lita på andra... Varför det finns något som heter trust issues...
Ondska är det vad de stoppar i det som ska vara gott...Tala om en väg av brustna chokladdrömmar...