... kan man väl kalla vad det var jag var igår...
Hade jag varit vanligt sjuk så...


...skippar nog steg 2 - men resten brukar jag vara duktig på. Och sen är man pigg efter några dagar. Okej nu blev jag ju inte liggande i några dagar. Men väl många timmarna i mörkrets tystnad. För fy, vilket migränanfall jag fick. Blä, tvi och usch! Lilla världen när man på eftermiddagen får syn på den här...

...och tycker inte att jag borde få sådana migränattacker. Hälften utav det där fixar jag så in i bäng. Kanske häver i mig för mycket chili, ingefära och vatten...???
Men, men - migränen den kom. Så gårdagen var cancelled - jobbmässigt sätt. Vilket gjorde att jag missade gårdagens aktiviteter :'( Aktivitetsdag på skolan som jag verkligen hade sett fram emot. Åttorna hade hantverkstema och jag skulle ta med mig en liten behändig grupp och besöka en SILVERSMED och sen ett guidat museibesök på en smyckeutställning. Så tråkigt att missa detta - som om det inte är tråkigt nog ändå med migrän... Hade särskilt velat få höra silversmeden berätta om tillverkning mm. Tänk bara - ett besök i smyckesateljén. Jaja förhoppningsvis blir det fler möjligheter. Jag gillar ju det kreativa, så när migränen hade släppt igår...

...en ny liten bostad till små smurfelinor...
När jag skulle instagramma bilden såg jag att man kunde tävla med pepparkaksbak via en mattidning och vinna en bok... Omöjligt att motstå :-) 
Hur varmt är smält socker? Jättejättejättevarmt - och hur man än vrider och håller för att undvika sockret lyckas man alltid sätta fingrarna på det smälta sockret... 
Jaja, ska det bli fint får man lida... fingrarna brände ett tag efteråt...