Chocktillstånd? nä... men i ett tillstånd av besvikelse... Förvånad? nä... Suck... Man kan ju tycka att någon borde ha sett... Det handlar ju inte om skolor mitt ute i absolut tomma intet... Vad är det då ingen har sett? Jo, det rasistiska och nazistiska klottret på två skolor den 10 mars. Så nu läggs utredningen ner. Enligt den lokala tidningen så har utredarna i hatbrottsgruppen jobbat vidare med utredningen sedan händelsen. Men då inga vittnen fanns till en början har polisen ansett att uppgiften att lösa brottet är för svårt  - så nu läggs utredningen ner... Som sagt... ligger inte mitt ute i tomma intet... Dubbelsuck...

Då har jag fått det ur skallen så att det inte ska studsa runt där inne och peta på allt annat... Gäller ju att inte gå upp för mycket i allt som berör mitt hjärta... Lätt?... nope... men övning ger färdighet...Dessutom så var det modigt att gå ut idag... men det var ju tur att det var gymmet som gällde och inte springa i skogen... För jeeez vad pollen det var... Det var så att man väntade sig att radio och text-TV skulle gå ut med en varning "Stanna inne - stäng alla dörrar, fönster och ventiler." Och nej, jag överdriver inte... Fick klart medhåll inne på gymmet av andra som inte heller är kompatibla med trädens förökningsmetod... Inne på gymmet var det okej - Tack för det!.... ja onsdag  - då är det ju benträning som gäller... Onsdagsben ger pigga ben... hahaha... tolka det som ni vill... :-P
Människan har en mycket gammal vana av att träna... Jo, jag hittade en artikel att nörda in mig på... 2500 år av träning Där ser ni - ni som tycker det är onaturligt att träna och att vi endorfinister är helt knäppa :-P Något som är riktigt knäppt med omgivningen fylld av dessa små små ögonirriterande hanceller... Ja, det är att lägga på mascara... och DET kommer jag på efter att ha gjort det på ena ögat... Kunde blivit...

Ta bort, eller ta andra ögat också??? Hade liiite bråttom så det blev andra ögat också... Så där satt jag på mitt möte med extremkliande ögon... Klart man inte kan låta bli att gno i och runt ögonen... med resultatet att det tros att man gråter... näää... men är man så lyckligt förskaffad att man inte lider utav avkomman från dessa vita träd med svarta fläckar så är undrandet befogat. Om jag hade stora svart fläckar efter mötet, mao såg ut som en pandabjörn...??? Det vet jag inte - för glajjor på och ut till hon solen... Aha! pollen = hancell... Där har jag det! Såklart... Små, irriterande, och kommer alldeles för fort... Klart det är en hahaha :-P Ja ta mig tusan... och det kom jag på alldeles nu... Se där... jag har visst huvudet med mig ändå när jag skriver mina inlägg... :-P Och tycker ni att min humor nu är på låg nivå... så ska den ner ännu lägre... för haha lågor kommer det att flamma på många ställen i kväll... :-P En kväll som ofta får feta rubriker för...

Så ta hand om er! Ha koll på era ungdomar! Ha koll på varandra! Och se till att ha någon som har koll på elden...


TREVLIG VALBORG!!!