...depression...

Ta 30 minuter och lyssna på hur det är i det svarta hålet depression. Jag lovar det är 30 väl spenderade minuter.""The opposite of depression is not happiness, but vitality, and it was vitality that seemed to seep away from me in that moment." In a talk equal parts eloquent and devastating, writer Andrew Solomon takes you to the darkest corners of his mind during the years he battled depression. That led him to an eye-opening journey across the world to interview others with depression -- only to discover that, to his surprise, the more he talked, the more people wanted to tell their own stories."

Ja, själv bråkar jag vidare med min tröttmössa. Och med metro, som jag skrev om igår... För tänk jag fick svar...

...men inte svar på min fråga...
Avdelning standardsvar... Allt näthat är ju killar som står för... eller verkligen inte då... Näthatare kan se ut hur som helst, och ha vilken bakgrund som helst. I Instagramfallet (det största i Sverige) var det två tonårstjejer. Men när man läser vår media så är det lätt att tro det att det bara är killar... 

Tack till AVFM som fick ur sig det jag kände när jag läste en artikel i DN. Arg? Vi förstår det – dock inte alla uttryck det tar sig Och tänk om tidningar och folk kunde skilja på prestationskritik och personpåhopp. Personpåhopp, hat och hot tycker jag rent ut sagt att man ska ge blanka f-n i. Kritik ska man kunna få - kvinna som man. Ja, det ska väl vara jämställt...

Jag, vet ju de som i jämställdhetens namn vill att damernas distanser ska utökas så att de kör samma sträckor som männen. Men det här är väl ändå att överdriva...

...Vasaloppet släng dig i väggen liksom...
Fast det var ju ett stavfel... För släng er i väggen alla Kalla konkurrenter...
GRATTIS KALLA TILL GULDET!!!

Utklassning av vår superkalla Kalla!
Superkvinna...

Nästa underkvinna...
Jösses! Jungfru Maria...


...för att gå ner i vikt så verkar den dieten vara sådär njaig... Ja herregud...

Ja, herregud... Hellmyrs till bandyfeber"Tycker domaren ska stoppa pipan i fickan när det vankas sudden o låta spelarna göra upp om det" Lite bitterhet kan anas, men kunde dock ha varit värre med tanke på respass i kvarten. Ett lag som går för guld - stålmännen - de som vann förra året. Bandyfeber har även snackat med Erik Pettersson - nittonåringen med guld i sikte. Själv har jag som bekant gjort gemensam sak med mina väschötska vänner och önskar dem verkligen att de ska gå hela vägen. Man "måste" ju hålla på något lag nu när mina kanariefåglar inte tog sig till slutspel. Och då passar ju Villa Villerkullalaget som handen i handsken för Pippi...

På tal om Pippi - våra fågelnamn som inte föll PK-ligan i smaken...

...har blivit nyhet även i England (the Independent)... Om jag skulle få för mig att dra till England... svenska skolan i London för att slippa allt genustjosansvejsan här... får jag se till att göra Londonborna uppmärksamma på längdskidåkning så de glömmer bort the birdstory... fast det är klart - de har ju "nederbirden" som vanligaste fågel... :-P

Ja, herre gud... Dear God...