Dirty Loops (Live at Stage Center in Atlanta GA - 10.30.2014)
Crash and Burn Delight...

Crash... Burn... Twilight Zone... Jag behöver en krockkudde så att jag inte rusar in i varje betongmur jag ser...

Trodde jag hade mig själv under kontroll - but nope - Mr Klampa långt över gränsen... (finns några uppdateringar där sen inatt btw) Jag försökte hålla tillbaka, men har inte lyckats. Som att säga du får inte tänka på en rosa tiger - hur omöjligt är det att inte tänka på den rosa tigern... Så nu är tröttmössan långt nerdragen... Inte kjempegodt ...

Bara en sak innan jag lägger på här: Det här är vidriga nättrakasserier. Men jag hävdar att även killar utsätts. Så varför bara fokus tidningen bara på tjejer?

(Metro 20150223)

- Förväntar ni er att killar ska tåla mer? Som på den "gamla goda tiden" när anonyma nätmobbingen inte fanns - när mobbingen inte gick att stänga av... .

...eller är det genom de oklart seende rosa glasögonen ni kollar era uppgifter? Jag väntar fortfarande på svar, och jag lär nog få vänta. För det kan ju vara så att de tycker att kommentarerna om medias syn på killar är relevanta... 

Så nu lägger vi på här inne. För mig Requiem...