Finns väl någon som jublar i sådana fall...

- Julskinkan: för lite vegetariskt!
- Risgrynsgröten: för lite LCHF!
- Pepparkakorna: för bruna!
- Lussebullarna: för gula!
- Snögubben: för vit
-
Tomten: för patriarkal!
- Julklapparna: för kapitalistiska!

Töntsverige! Ja, nog kan det framkalla mycket skratt. Rena godhetspredikan - Tack behåll den för dig själv. Eller skaffa dig en kyrka med likasinnade... För min del handlar det inte om att julskinka är jul eller rör inte min julskinka. Jag äter ju inte mu-bä-nöff-kött. Fel! Jag "fuskar" ju på jul och påsk - kan ju inte motstå mammas köttbullar. Men att inte jag äter julskinka betyder inte att jag inte tycker andra ska få äta vad de vill - nästan. Jag är en direkt motståndare till kannibalism...

Ja, den här fingodheten de ska låta påskina gör mig till Fröken Missnöjd. Men betänk att man dessutom får betalt för att sitta och skriva sådant... Kvalitén är ju hisnande... ledarsidan på Sveriges Pravda talar för sig själv... det enda de leder är den vackra PK-ligan. Politism nästa... Där finns nog bland det värsta dravlet man kan hitta. Sen finns det andra sidor som man kan hitta bättre artiklar - men de är inte OK. För de har PK-ligan dömt ut. Spelar ingen roll vad budskapet är - det är fel budbärare. Och nu lyckades de väcka Fröken Missnöjd rejält -att dreva efter och ge sig på mitt twitters mest ödmjuka människa. Hon bemöter verkligen alla med respekt och försöker resonera sig fram. Men tydligen så gjorde hon då en "fellänkning" - läs toklandet - och ja, historien talar för sig själv. Om de kan anse henne obekväm - då önskar jag att hela världen vore obekväm. Och jisse namn - vilka namn och etiketter skulle jag inte få? Försök sätta etikett på mig bara - finns inte nog etiketter i världen för att täcka in mig! Har extremt svårt för att man delar in människor i grupper - Jag tillhör gruppen människa - ska man försöka få in mig i en mindre grupp så passar enbart "enskild individ"...

Och den här enskilda individen tar extremt illa vid sig av det som skedde i radion tidigare - toklandet har gjort arbetet igen - så vi kan se vidrigheterna. Även Ekvalist visar listan. Tack! För radion pudlar och tar bort det. Gott så! Men det skulle för f-n aldrig ens fått publicerats och sänts. Nog för att ämnet behöver lyftas och man kan göra det med humor. Men för h... man skämtar inte om personer som har begått självmord, det är bara så lågt - så överdjävligt. Ja sådant här går rakt in hos Fröken Missnöjd - som den högkänsliga person jag är med min psykiska ohälsa. Och som jag skrev igår är jag långt ifrån ensam om att lida av psykisk ohälsa - och män svarar för merparten av de självmord som begås. 1107 st 2013 - var de också kränkta? Syftet? Ja, det är så klart att hålla männen på plats - att de inte ska opponera sig. Den "goda"mediaeliten vet att villkorsdiktera vad som menas med en "riktig man" i sann feministisk anda. Hur män mår - eller vi kvinnor som inte ser deras patriarkala könsmaktsordning (inte konstigt - för den existerar inte i Sverige) - det struntar hon totalt i det de kallar sin kamp att nå "jämställdhet"... Men andra ord den felaktiga åsikten att männen måste lära sig att hålla sig på mattan... Det är så in i bomben korkat. Att ta till detta tilltag - och kalla det kvoterad humor - för mig så är det bara ren ohumor. Det borde vara förvånande över att det saknas filter och gränser överhuvudtaget. Men...

...inget är ju förvånande när det kommer från den sidan - inte i en värld där "Sagan om Ringen" blir...

Ursprungligen publicerad i Rudé Pravo i Tjeckosovakien 1977.
(Översättningen Carl Ruster.).
Det är inte riktigt den tolkning av boken som jag skulle göra… Men när kommunister tolkar Tolkien så går det som det går...

Likväl som det skulle gå käpprätt om tokfeministerna ser...

Haha... Ja, jag vet vilka två jag ser framför mig... Love you both...
Självklart är det de två söta päronen i min familj! Welcome to the family...