Typ så ska den låta! Phew... ordningen återställd... För den avarten de körde i "på spåret" den var totalt ur spår... Var tvungen att blunda hårt med öronen. För Brrr... Slakt av originalet som min bandyvän sa... Jo, tack! det kan man lugnt påstå. Ingen riktig musik det inte...

Och ve och fasa jag höll på att få höra den igen - reprisen som gick i bakgrunden idag. Men jag räddade mig från dödsstöten genom att kasta mig mot fjärren och byta kanal... Phew... Skulle väl ha tänkt före och bytt kanal direkt efter bandyn! För idag var det äntligen dags för den fina issporten på TV!!! Yey - det är inte precis som så att de skämmer bort oss bandyfrälsta direkt - man kan lite lätt säga att de som bandyfeber skriver ger långfingret åt bandyn! Dålig respekt åt bandyn! Själv så visade jag stor respekt när jag satte mig i soffan framför TV:n...

Pippi håller naturligtvis i den situationen på Villa Villerkullalaget... Och nog var de ganska vill alltid... Lite yra höns över det hela. Känns som att när de tre stora namnen inte fungerar klockarns så blir resten av laget lite halvförlamat och prestationen blir därefter. Men, men... 5-5. Så i tävlingen "kvittera i slutsekunderna" är Villa ohotade...De har tagit över stafettpinnen... vilket innebär issegling... mao Villa kryssar på...

Allt det här Villa Villerkullandet gjorde att ekvlisten trodde mig vara Villait... tänka sig... Ska jag känna mig hedrad??? :-P Han förärade mig i alla fall med en vers...

Pippi hejade på sitt Villa
Från sin villerkullavilla
Men Västergötland bet i sten
På grund av klimatförändringen.

Naturligtvis så krävdes det rättning i ledet...

Villa o Vänersborg är väschötar båda
nära lilla Småland finns laget jag vill skåda
I kanarieholken vill jag stå
och skrika heja V-B-K

Måste säga att det minst sagt är en klart bisarr upplevelse att titta på bandy via elitrapport... Att sitta och vänta på en ny textrad ska poppa fram... frislag... skott i stolpen... hörna höger... Knastertorrt så det förslår... avd. käka sandpapper... men kan man låta bli att jättestirra på skärmen? Nope... Inte jag i alla fall. Matchen gick väl lite halvknaggligt - med ett slutresultat där Kanariefåglarna vann över Kalix med 6-4, Mickelsson satte 4... Bra målspruta i det förvärvet... På målhumör var hann sannerligen - me like :-)

Jag tror ni märker vad jag är på för humör i dag. Läget är som igår - läs om ni inte har läst. Lite mer allvarlig substans i det inlägget. Ett inlägg som säger det mesta om dagsformen i gråa november. De pratade om black friday... häpp tänkte jag - ska vi få en färgförändring... Men det hoppades det över... :-P

Något som inte hoppas över är ju lite traditionsgrejer så här lördag före första advent. Så pyssel, pill och knåp... Hokus Pokus, Simsalabim och Abrakadabra... och tio brända fingertoppar senare...

Hörrni! Ha en skön lördagkväll!!!
Det ska jag ha - med BARA RIKTIG MUSIK!!!